Saturday, May 31, 2008

Dare You To Move

(by. Switchfoot, p.s.: David Cook juga nyanyi ini!!)

Welcome to the planet
Welcome to existence
Everyone's here
Everyone's here
Everybody's watching you now
Everybody waits for you now
What happens next?
What happens next?
I dare you to move 
I dare you to move
I dare you to lift yourself up off the floor

I dare you to move
I dare you to move
Like today never happened
Today never happened before
Welcome to the fallout 
Welcome to resistance
The tension is here
The tension is here
Between who you are and who you could be
Between how it is and how it should be
I dare you to move 
I dare you to move
I dare you to lift yourself up off the floor
I dare you to move
I dare you to move
Like today never happened
Today never happened
Maybe redemption has stories to tell 
Maybe forgiveness is right where you fell
Where can you run to escape from yourself?
Where you gonna go?
Where you gonna go?
Salvation is here

So gentlemen, I DARE YOU TO MOVE…



12 comments:

  1. lagunyah yang kek gimanah sih? :P

    ReplyDelete
  2. aduh, saya nggak mudeng, mba.... :P

    ReplyDelete
  3. mbak kimi perlu sesekali mosting gending2 jawa, hehehehe .... agar bisa untuk mengiringi adegan2 wayang slengekan di blog aku, haks, haks, haks...

    ReplyDelete
  4. @Abeeayang, fad
    E-mail Mas2 apa? Nti tak kirim ke e-mail aja. Tapi, yang nyanyi David Cook ga apa-apa ya?

    @sembung
    Saya juga nda mudeng... Haks,,haks,,haks,,

    @semelekethe
    Ehm... Bercerita tentang apa ya? Takut salah saya... Persepsi orang kan beda-beda ya...

    @Pak Sawali
    Haiah,, saya mana ngerti gending2 jawa. Harus pacaran sama orang Jawa dulu deh kaya'nya biar tau. Halah!

    ReplyDelete
  5. lagi kenapa nih??
    semangat ya!!!

    ReplyDelete
  6. i am dare to move....!!!hehehe....
    selama gerakannya positif yaaah ;)

    ReplyDelete
  7. saya ga terlalu suka lagu ini dinyanyiin ama david cook! kayanya dia mah sukses cuman pas nyanyiin lagunya mariah carey yang ALWAYS BE MY BABY aja deh heehhe

    baydewei eniewei baswei...

    lagu ini bagus bangedh liriknya! sumpah deh! ENCOURAGING!

    ReplyDelete
  8. oh, maaf yg rss feed tadi dah aktif.

    ReplyDelete
  9. @hanggadamai
    Gak lagi kenapa2. Eh mas Hangga, mau curhat lagi duuuunk....

    @john
    let's sing together then...

    @theloebizz
    gerakan menabung positif tuh! Haks,,haks,,

    @natazya
    Yah,,kalo saya malah kurang suka yang Always Be My Baby...

    @chodirin
    memangnya ada apa dengan rss feednya??

    ReplyDelete

Please, say something with real names. But, NO SPAM and NO ANONYMOUS. Thank you. ^^;